تنظیمات استایل سایت

انتخاب نوع نمایش

  • Full
  • Boxed

انتخاب رنگ

  • skyblue
  • green
  • blue
  • coral
  • cyan
  • eggplant
  • pink
  • slateblue
  • gold
  • red

مرکز تخصصی روانشناسی بارداری و پیش از زایمان

مرکز تخصصی روانشناسی بارداری و پیش از زایمان

بارداری خواسته یا ناخواسته هر دو در قالب یک ساختار می توانند اختلالات عصب شناختی مختلفی را ایجاد کنند. ساده ترین این اختلالات افسردگی یا پائین آمدن دامنه تحمل و بسیاری از این دست می باشد.

از دوره بارداری، زایمان، تولد و دوره پس از زایمان تا زمان یک سالگی نوزاد دوره “پری ناتال” گفته می شود.

در دنیا از هر ده زن باردار در دنیا، بیش از یک نفر در دوره بارداری و پس از زایمان خود با مشکلات سلامت روان درگیر می شود.

این دسته از اختلالات می توانند هر کسی را صرف نظر از سابقه قبلی و بیماری های زمینه ای یا اختلالات قبل از زایمان، تحت تاثیر اختلالات جدید قرار دهند.

برخی از زنان در اولین دوره بارداری با این مشکلات، یعنی اختلالات سلامت روانی درگیر می شوند؛ در حالی که برخی دیگر دائما و یا پیش از بارداری با این اختلالات درگیر بوده اند.

 

تاثیر بارداری بر سلامت روان مادران باردار:

بارداری و داشتن نوزاد برای اغلب افراد هیجان انگیز است، اما می تواند با خود چالش ها و نیازهای جدیدی را نیز به همراه بیاورد. حتی اگر پیش از این هرگز دچار مشکلات سلامت روان نشده باشید، تغییرات فیزیکی، عاطفی و هورمونی بارداری و پس از تولد نوزاد می توانند خود محرکی بر بیماری های روانی باشند. شایع ترین مشکل سلامت روان در دوره بارداری و پس از زایمان، افسردگی و اضطراب است.

در دوره بارداری حدود 12 درصد از زنان دچار افسردگی و حدود 13 درصد از آنها دچار اضطراب می شوند. این اعداد و ارقام پس از زایمان و در اولین سال تولد کودک به 15-20 درصد می رسد.

 

 

 

در رابطه روانشناسی مادران باردار ، سناریوهای زیر متصور است:

در گذشته دچار مشکلات سلامت روان بوده اید، اما در حال حاضر خوب هستید:

چنانچه در گذشته دچار مشکلات سلامت روان بوده اید، اما درمان شده و در حال حاضر احساس خوبی دارید، همچنان بهتر است هر چه سریع تر این اطلاعات را در اختیار پزشک و مامای خود قرار دهید. شدت شرایط پیشین، به مدیریت درمان شما بستگی دارد. تغییرات فیزیکی و عاطفی، چالش ها و نیازهای یک کودک، دوره بارداری و تولد نوزاد می توانند باعث عود احساسات بد در زنان شوند.

چنانچه دچار بیماری های روانی جدی بوده اید، باید به متخصص خود اطلاع دهید و مهم ترین آنها:

  • اسکیزوفرنی
  • اختلال دوقطبی
  • اختلال اسکیزو افکتیو
  • افسردگی شدید منتج به بستری در بیمارستان
  • روانپریشی
  • اختلال اضطرابی شدید مانند اختلال وسواس فکری عملی (OCD)

در این شرایط باید حتما و هر چه سریع تر به متخصص زنان و زایمان و متخصص سلامت روان “پری ناتال” مراجعه کنید زیرا خطر بازگشت بیماری در دوره بارداری و پس از زایمان بسیار بالاست.

تیم درمانی باید از اختلال شما آگاهی داشته باشند و اطلاعات لازم در اختیار آنها قرار گیرد. شاید لازم باشد که به تیم سلامت روان مادران باردار ارجاع داده شوید.

این تیم جمعی از روانشناسان، روانپزشکان و متخصصان دوره دیده هستند که حتی شبانه روز می توانند پاسخگوی شرایط خاص بیمار باشند.

 

اگر حال حاضر دچار مشکلات سلامت روان شده اید:

اگر در حال حاضر به دلیل ابتلا به یکی از مشکلات سلامت روان تحت درمان قرار دارید، حتما باید مسئله را در اولین فرصت به متخصص زنان و زایمان خود اطلاع دهید. توصیه بر این است که پس از آگاهی از بارداری، داروهای خود را طبق روال تجویز شده مصرف کنید و مصرف آنها را هرگز به طور ناگهانی قطع نکنید. متخصص زنان و زایمان در همراهی با روانپزشک، طرح مراقبت درمانی مناسبی را در رابطه با داروهای شما تعیین خواهند کرد.

در صورتی که در حال حاضر احساس بدی دارید، باید هر چه سریع تر ماما، پزشک عمومی، متخصص زنان و زایمان یا روانپزشک خود را مطلع سازید. این متخصصان در همکاری با خودتان بهترین طرح درمانی را برای مراقبت از شما و فرزندتان پیشنهاد خواهند کرد. لازم است که در دوره بارداری و پس از زایمان از نظر دریافت مراقبت، درمان و داروهای صحیح دائما تحت نظر باشید.

یکی از نزدیکانم دچار افسردگی یا روانپریشی شدید است:

در صورتی که یکی از وابستگان نزدیک مانند والدین یا خواهر یا برادرتان دچار افسردگی منتج به سابقه بستری در بیمارستان بوده است یا پیش از این دچار روانپریشی بوده است، این مسئله را باید هر چه سریع تر با ماما یا متخصص زنان و زایمان خود در میان بگذارید چون در سلامت روان و روانشناسی مادران باردار میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.

این امر به خصوص در شرایطی که مادر یا خواهرتان سابقه افسردگی شدید در دوره بارداری یا پس از زایمان داشته است، اهمیت بیشتری می یابد. صرف نظر از سابقه شخص شما، وجود چنین رابطه ای می تواند ریسک ابتلا به مشکلات سلامت روان مادران باردار را افزایش دهد.

 

روانشناسی مادران باردار | بررسی تاثیرات بارداری بر سلامت روان مادران

سوالاتی که می توانید از دکتر احمد اخوان عطار بپرسید و به راحتی جواب علمی و مناسب را دریافت کنید.

  • تاثیر بارداری بر سلامت روان مادران باردار:
  • در رابطه روانشناسی مادران باردار ، سناریوهای زیر متصور است:
    • در گذشته دچار مشکلات سلامت روان بوده اید، اما در حال حاضر خوب هستید:
    • چنانچه دچار بیماری های روانی جدی بوده اید، مانند:
    • در حال حاضر دچار مشکلات سلامت روان شده ام:
    • یکی از نزدیکانم دچار افسردگی یا روانپریشی شدید است:
    • گرفتگی خلق پس از زایمان چیست؟
    • در حال تلاش برای کنار آمدن با نوزاد خود هستم:
    • آیا باید سابقه سلامت روان خود را با تمام متخصصانی که با آنها در ارتباط هستم در میان بگذارم؟
    • آیا دارودرمانی در دوره بارداری و شیردهی بی خطر است؟
    • آیا تخصص روانشناسی مادران باردار وجود دارد؟

موسسه درمانی، پژوهشی و پیشگیری “منشور سلامت مهر”


دوره “پری ناتال” شامل دوره بارداری، زایمان، تولد و دوره پس از زایمان تا زمان یک سالگی نوزاد می شود. این دوره در ایران خیلی از نظر مراقبتی جدی گرفته نمی شود و بر عکس تصورات اجتماعی، دوره بسیار بسیار مهمی نسبت به تمامی دوره های رشد جنین و کودک پس از تولد محسوب می شود.

 

  • اختلال وسواس فکری دوره بارداری و درمان آن

گرفتگی خلق پس از زایمان چیست؟

گرفتگی خلق پس از زایمان در هفته اول پس از زایمان رخ می دهد. این حالت واکنشی طبیعی به تغییرات هورمونی است که بدن پس از زایمان تجربه می کند. بسیاری از زنان احساس فشار زیادی دارند؛ غیر منطقی، تحریک پذیر، پریشان، مضطرب و حساس می شوند و احساس ناتوانی می کنند. این گونه احساسات کوتاه مدت هستند و معمولا ظرف چند روز یا حتی کمتر از بین می روند. در صورتی که در دو هفته گذشته این احساسات را تجربه کرده اید، بهتر است با ماما، مشاور یا پزشک عمومی خود مشورت کنید.

در حال تلاش برای کنار آمدن با نوزاد خود هستم:

چنانچه احساس می کنید پس از به دنیا آمدن فرزندتان به لحاظ عاطفی دچار مشکل شده اید، باید مسئله را هر چه سریع تر با ماما، مشاور یا پزشک عمومی خود در میان بگذارید. پذیرش این موضوع که در تلاش برای کنار آمدن با نیازهای یک نوزاد هستید، می تواند دشوار و حتی ترسناک باشد. بسیاری از زنان از این که از وجود نوزاد خود لذت نمی برند احساس گناه می کنند و همین امر مطرح کردن آن را با سایرین دشوار می سازد.

شاید از وجود فرزند خود لذت می برید، اما از همراهی سایر افرادی که پیش از این در کنارشان اوقات خوبی داشتید، لذت نمی برید مانند والدین، همسر یا یکی از دوستان صمیمی. ممکن است در مورد فرزند خود دچار وسواس شده باشید و تمایلی به کمک یا دخالت اطرافیان در این مسئله نداشته باشید. در صورتی که دچار این دسته احساسات و افکار هستید، بهتر است هر چه سریع تر با ماما، مشاور یا پزشک خود مشورت کنید زیرا ممکن است نشانه های اولیه ای از افسردگی پس از زایمان باشند.

چنانچه احساس می کنید مشکلات سلامت روان پیشین شما پس از زایمان تشدید شده اند، داروهایتان باید بررسی شوند یا به درمان نیاز دارید، با ماما، مشاور، یا روانپزشک خود مشورت کنید.

برای تشخیص سلامت روان مادران باردار از ابزارهای غربالگری مانند یک آزمون خودارزیابی استفاده می شود. از این ابزارها برای تعیین بهترین خدمات یا روش برای حمایت از شما استفاده می شود. سپس، مناسب ترین دارو و یا درمانو مشاوره پیشنهاد می شود. برای اینکه بتوانید از خود و نوزادتان مراقبت کنید، باید دوباره حال خوبی داشته باشید. بسیاری از زنان تنها برای مدت زمان کوتاهی به دارو نیاز خواهند داشت، اما گاهی برای رسیدن به حال خوب به حمایت و درمان نیاز است.

 

آیا باید سابقه سلامت روان خود را با تمام متخصصانی که با آنها در ارتباط هستم در میان بگذارم؟

در اولین جلسه مراجعه برای معاینات بارداری، به صورت روتین در مورد سابقه سلامت روان، سابقه خانوادگی و وضعیت فعلی شما پرسیده می شود. تمامی این موارد در دفترچه بارداری ثبت می شوند. بنابراین متخصص زنان و زایمان و ماما از وضعیت شما مطلع هستند و در هر جلسه معاینه در مورد حالتان سوال می کنند. در صورتی که در حال حاضر، تحت نظر مشاور یا روانپزشک قرار داشته باشید، او نیز در هر جلسه درمانی از حالت های روحی شما پرسش خواهد کرد.

اغلب متخصصانی که در دوره بارداری و برای روانشناسی مادران باردار با آنها در ارتباط هستید، در مورد حالت های روحی و عاطفی شما سوال می کنند. این بدین دلیل است که متخصصان از دشواری صحبت کردن در مورد این احساسات مطلع هستند. بنابراین این سوالات به منزله فرصتی است برای حرف زدن.

 

 

 

آیا دارودرمانی در دوره بارداری و شیردهی بی خطر است؟

بسیاری از داروهایی که در دوره بارداری و شیردهی تجویز می شوند، بی خطر هستند. متاسفانه، مانند بسیاری از داروهای دیگر، شواهد کافی مبنی بر اثر آنها در جنین و شیر مادر وجود ندارد. به طور کلی، توصیه ما این است که مزایای این دارو برای سلامت روان مادران باردار و نوزاد از خطرات آن پیشی می گیرد.

آیا تخصص روانشناسی مادران باردار وجود دارد؟

بله. در کشورهای پیشرفته در حوزه سلامت روان شاخه تخصصی از روانشناسی و روانپزشکی مخصوص دوران بارداری می باشد. در مجموعه “منشور سلامت مهر” آقای دکتر احمد اخوان عطار در حوزه روانشناسی “پرناتال یا دوران بارداری” از متخصصان شناخته شده و دوره دیده در کشور انگلستان می باشند که برای رزرو وقت مشاوره آنلاین با ایشان میتوانید از طریق شماره های زیر اقدام نمایید.

 

تلفن هماهنگی وقت:

09363008032

مطالب این صفحه به زودی بار گزاری می شود.

برای دیدن مطالب مجدد به ما سر بزنید.

 

دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، مرکز تخصصی استعدادیابی، بزرگترین مرکز استعدادیابی، بهترین مراکز استعدادیابی ایران، بهترین مرکز استعدادیابی تهران، مرکز تخصصی اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، بهترین مراکز درمانی اوتیسم، بزرگترین مراکز درمانی اوتیسم، مرکز تخصصی بیش فعالی، بهترین مراکز بیشفعالی ایران، بهترین مراکز درمان بیش فعالی تهران

 

کلمات کلیدی: مجهز به نقشه برداری مغز، مرکز تخصصی بیماری های روان تنی و سایکوسوماتیک ، مرکز مشاوره بارداری و پیش از زایمان، مرکز تخصصی کودکان، کلینیک تخصصی کودکان، مرکز تخصصی کودکان استثنایی، مرکز مشاوره تحصیلی، مرکز ترک وابستگی، مرکز ترک اعتیاد، مرکز انگیزشی و هیجانی، مرکز انگیزشی شغلی، مرکز روانشناسی ورزشی، روانشناس ورزشی، مرکز تخصصی نوجوانان، مرکز مشاوره و روانشناسی پیش از ازدواج، مرکز آزمونهای پیش از ازدواج، مرکز مشاوره خانواده، مرکز روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، مرکز اختلالات جنسی، مرکز اختلالات جنسیتی، مرکز ترنس سکشوال، مرکز لزبین ها، مرکز گی های ایرانی، مرکز هوموسکشوال های ایران، مرکز ترنس جندر، ترنس، مرکز بیش فعالی، مرکز پیش فعال، مرکز ای دی اچ دی، مرکز ADHD، مرکز تخصصی بیش فعالی، مرکز کودک اوتیسم، مرکز اوتیستیک، مرکز نوجوانان اوتیسم، مرکز نگهداری اوتیسم، باشگاه ورزشی اوتیسم، مرکز بازی کودکان، مرکز بازی درمانی، کلینیک بازی درمانی، دکتر بازی درمانگر، بازی درمانی، بازی درمانگر، روانشناس بازی درمانی، مرکز موسیقی درمانی، مرکز صوت درمانی، مرکز ریتم درمانی، مرکز متر درمانی، هارمونی درمانی، موسیقی تراپی، صوت تراپی، موسیقی درمانگر، صوت درمانگر، مرکز آب درمانی، متخصص آب درمانگر، روانشناس آب درمانی، موسسه آموزشی، موسسه روانشناسی، رشته های روانشناسی، اساتید روانشناسی، دکتر روانشناس، مرکز حرکت درمانی، حرکت درمانگر، موومنت تراپی، اصلاح حرکات، حرکات درمانی، ورزش درمانی، کار درمانی، کار درمانگر، ورزش درمانگر، مرکز ورزش درمانی، ورزش های درمانی، مرکز هنر درمانی، هنر درمانگر، هنر درمانی چیست، انواع هنر درمانی، دوره های هنر درمانی، تربیت هنر درمانگر، کتاب های هنر درمانی، مرکز نمایش درمانی، نمایش درمانگر، دراما تراپی، دراما تراپیست، آموزش دراما تراپی، آموزش نمایش درمانی، مرکز قصه درمانی، قصه درمانگر، آموزش قصه درمانی، نمایش خلاق، قصه گو، استوری تراپی، دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، دکتر روانشناس سکسولوژی، دکتر روانشناس ترنس سکشوال، روانشناس هموسکشوال، روانشناس تراجنسی، متخصص روانشناسی انگیزشی، متخصص استعدادیابی، مرکز تخصصی استعدادیابی، استعدادیابی تحصیلی، استعدادیابی شغلی، استعدادیابی هنری، استعدادیابی ورزشی، استعداد سنجی، استعداد شناسی، ورود به دانشگاه، سوالات دانشجویی، سوالات جنسی، سوالات روابط جنسی، روانشناس روابط عاطفی، روانشناس ارتباط عاطفی، روانشناس جدایی، روانشناس زوجین، روانشناس اختلالات خلقی، روانشناس وسواس، روانشناس وسواس فکری، روانشناس PTSD، روانشناس بیشفعالی، روانشناس ADHD، روانشناس ADD، روانشناس افسردگی، روانشناس اضطراب، روانشناس پنیک، روانشناس واژنیسم، روانشناس CGL، روانشناس تجاوز به کودک، روانشناس ابیوز، روانشناس اختلالات یادگیری، روانشناس اختلال ریاضی، روانشناس یادگیری، روانشناس کنکور، مشاور کودک، مشاور نوجوان، مشاور خانواده، مشاور اعتیاد، مشاور مشکلات جنسی، مشاور رابطه، مشاور دوست یابی، مشاور اختلالات خلقی، مشاور بیشفعالی، مشاور بیش فعالی، مشاور شغلی، مشاور تحصیلی، مشاور خوب، بهترین مشاور کودک، بهترین مشاور کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان، مرکز روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز مشاوره کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی نمایش درمانی، مرکز تخصصی مشاوره نمایش درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی موسیقی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره موسیقی درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی ترنس، مرکز تخصصی مشاوره ترنس، مرکز تخصصی روانشناسی تراجنسی، مرکز تخصصی مشاوره تراجنسی، مرکز تخصصی روانشناسی بازی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره بازی درمانی، مرکز تخصصی کاردرمانی جسمی-حرکتی، مرکز تخصصی کار درمانی جسمی حرکتی، مرکز تخصصی گفتار درمانی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی گفتار درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی مشاوره اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، مرکز کاردرمانی اوتیسم، مرکز تخصصی گفتار درمانی اوتیسم، روانپزشک تخصصی کودک، روانپزشک تخصصی نوجوان، روانپزشک تخصصی اوتیسم، روانپزشک تخصصی بیشفعالی، روانپزشک تخصصی بیش فعالی، روانپزشک خانواده، روانپزشک اختلالات خلقی، روان پزشک تخصصی کودک، روان پزشک تخصصی نوجوان، روان پزشک تخصصی اوتیسم، روان پزشک تخصصی بیشفعالی، روان پزشک تخصصی بیش فعالی، روان پزشک خانواده، روان پزشک اختلالات خلقی، دکتر متخصص، دکتر متخصص روان، متخصص اعصاب و روان، متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، طراح بازی، طراحی بازی، مرکز تخصصی اعتیاد، مرکز تشخیص اعتیاد، مرکز تخصصی درمان اعتیاد، کد نویسی بازی های دیجیتال، بازی دیجیتالی، بازی موبایل، بازی های موبایل، بازی های دیجیتالی درمانی، اپلیکیشن، طراح اپلیکیشن، استارتاپ، طراح و برنامه نویس استارتاپ، برنامه نویس، گرافیک بازی، گرافیست، گرافیک دیجیتال، طراح و اجرای اینستاگرام، برنامه نویس اینستا، ادمین اینستاگرام، ترک اعتیاد دختران، مرکز تخصصی ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی بعد از ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی ترک اعتیاد، مرکز پیشگیری از آسیب های بعد از ترک اعتیاد، تعریف اعتیاد، روش های ترک اعتیاد، مقالات مرتبط با اعتیاد، ساختارهای درمان اعتیاد، درباره اعتیاد، مقالات اعتیاد، مرکز تخصصی نقشه برداری مغز، درباره نقشه برداری مغز، کاربر نقشه مغز، اهمیت نقشه مغز، مقالات نقشه برداری مغز، نقشه مغز EEG، نقشه مغز QEEG، درمانهای غیر دارویی، اهمیت نوروفیدبک، کاربرد نوروفیدبک، مرکز تخصصی اختلالات یادگیری، حل مشکلات یادگیری کودک، اختلالات ریاضی، مرکز تخصصی اختلالات ریاضی کودکان، آزمونهای روانشناختی، مرجع آزمونهای روانشناسی، مرکز تخصصی آزمون هوش، مرکز تخصصی درمان خودکشی، درباره خودکشی، علت های خودکشی، مقالات خودکشی، پیشگیری از خودکشی، مرکز تخصصی حرکت درمانی، مرکز حسی حرکتی، درباره حرکت درمانی، مزایای حرکت درمانی، مرکز تخصصی رفتار درمانی مهر، درباره رفتار درمانی، اهمیت رفتار درمانی، روش های رفتار درمانی، رفتار درمانی علمی، دکتر رفتاردرمانگر، متخصص رفتاردرمانی، رفتار درمانگر، رفتاردرمانگر، خانه استعدادیابی ایران، مرکز استعدادیابی کودکان، مرکز استعدادیابی بزرگسالان، مرکز سنجش استعدادهای تحصیلی، مرکز استعداد تحصیلی، متخصصان استعدادیابی، روانشناسان استعدادیابی، روش های استعدادیابی، استعدادیابی نوجوان، مقالات استعدادیابی، کاریابی، سرمایه گذاری شغلی، کارآفرینی، دکتر متخصص ام. اس، درمان ام. اس، توانبخشی بیماران ms، مرکز تخصصی پرستار در منزل، خدمات پرستاری در منزل، پرستار خوب، تزریق دارو در منزل، اعزام پرستار، پزشک برای منزل، هوم ویزیت، پزشک در منزل، تیم درمان در منزل، شرکت پرستاری، سرم در منزل، آمپول در منزل، خدمات درمانی در منزل، تهیه دارو های خاص، تامین دارو، مراقبت از بیمار در منزل، مراقت از سالمندان، مراقبت از سالمند در منزل، مراقبین پرستاری در بیمارستان، همراه بیمار در بیمارستان، هوم ویزیت اوتیسم، کار در منزل برای اوتیسم، روانشناس در منزل برای اوتیسم، روانشناس اوتیسم، مرکز درمان اوتیسم، مربی اوتیسم، درمانگر در منزل، پرستار اوتیسم،

 

معرفی بهترین دکتر روانشناس کودک و نوجوان در شرق تهران:

هایپر کلینیک روانشناسی کودک، نوجوان و خانواده منشور سلامت مهر؛ با بیش از 15 سال سابقه فعالیت تخصصی در زمینه کودک و نوجوان، همچنین تجهیزات تخصصی به روز و اتاق بازی درمانی، اتاق موسیقی درمانی، اتاق کار درمانی، اتاق نویز درمانی، اتاق ماساژ درمانی، اتاق هنر درمانی، اتاق قصه درمانی، اتاق نمایش درمانی، تجهیزات نوروفیدبک، بیوفیدبک، حرکت درمانی و آب درمانی، همچنین مجهز به نقشه برداری مغز، مرکز تخصصی بیماری های روان تنی و سایکوسوماتیک ، مرکز مشاوره بارداری و پیش از زایمان، مرکز تخصصی کودکان، کلینیک تخصصی کودکان، مرکز تخصصی کودکان استثنایی، مرکز مشاوره تحصیلی، مرکز ترک وابستگی، مرکز ترک اعتیاد، مرکز انگیزشی و هیجانی، مرکز انگیزشی شغلی، مرکز روانشناسی ورزشی، روانشناس ورزشی، مرکز تخصصی نوجوانان، مرکز مشاوره و روانشناسی پیش از ازدواج، مرکز آزمونهای پیش از ازدواج، مرکز مشاوره خانواده، مرکز روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، مرکز اختلالات جنسی، مرکز اختلالات جنسیتی، مرکز ترنس سکشوال، مرکز لزبین ها، مرکز گی های ایرانی، مرکز هوموسکشوال های ایران، مرکز ترنس جندر، ترنس، مرکز بیش فعالی، مرکز پیش فعال، مرکز ای دی اچ دی، مرکز ADHD، مرکز تخصصی بیش فعالی، مرکز کودک اوتیسم، مرکز اوتیستیک، مرکز نوجوانان اوتیسم، مرکز نگهداری اوتیسم، باشگاه ورزشی اوتیسم، مرکز بازی کودکان، مرکز بازی درمانی، کلینیک بازی درمانی، دکتر بازی درمانگر، بازی درمانی، بازی درمانگر، روانشناس بازی درمانی، مرکز موسیقی درمانی، مرکز صوت درمانی، مرکز ریتم درمانی، مرکز متر درمانی، هارمونی درمانی، موسیقی تراپی، صوت تراپی، موسیقی درمانگر، صوت درمانگر، مرکز آب درمانی، متخصص آب درمانگر، روانشناس آب درمانی، موسسه آموزشی، موسسه روانشناسی، رشته های روانشناسی، اساتید روانشناسی، دکتر روانشناس، مرکز حرکت درمانی، حرکت درمانگر، موومنت تراپی، اصلاح حرکات، حرکات درمانی، ورزش درمانی، کار درمانی، کار درمانگر، ورزش درمانگر، مرکز ورزش درمانی، ورزش های درمانی، مرکز هنر درمانی، هنر درمانگر، هنر درمانی چیست، انواع هنر درمانی، دوره های هنر درمانی، تربیت هنر درمانگر، کتاب های هنر درمانی، مرکز نمایش درمانی، نمایش درمانگر، دراما تراپی، دراما تراپیست، آموزش دراما تراپی، آموزش نمایش درمانی، مرکز قصه درمانی، قصه درمانگر، آموزش قصه درمانی، نمایش خلاق، قصه گو، استوری تراپی، می تواند با متخصصان برجسته خود، یکی از بهترین معرفی های تخصصی برای هر مراجع با نیاز های حوزه کودک و نوجوان باشد.